23948sdkhjf

Lagafors gjorde kort proces på kvalitetsindrettet slagteri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lagafors Fabriks AB

Centrale CCS-system

Med fire egne slagterier, to fabrikker for charcuterivarer og varemærker som Dalsjöfors og Skånska Gårdar er KLS Ugglarps en af de største aktører inden for svensk kødindustri. Derudover er virksomheden en af de mest kvalitetsbevidste. Så da anlægget i Ugglarp uden for Trelleborg fik brug for at skifte rengøringssystem, spurgte pladschefen Christer Nielsson sine koncernkolleger, om de kunne anbefale en kvalitetsleverandør på området. Til vores store glæde svarede de samstemmende: Lagafors.

Lagafors blev anbefalet
KLS Ugglarps arbejder med grise-, okse- og lammekød fra udvalgte gårde og leverer alt fra udskåret kød til færdiglavede produkter. En imponerende virksomhed som omsætter for 5,5 mia. kroner, beskæftiger 1.500 ansatte - og bygger på kvalitet.
Kvalitet var altså nøgleordet, da pladschefen Christer Nielsson undersøgte markedet på jagt efter et nyt rengøringssystem til slagteriet i Ugglarp.
– Nogle af mine kolleger havde gode erfaringer med Lagafors’ produkter og sagde til mig, at jeg skulle kontakte dem.
Som sagt, så gjort. Christer bookede et møde med vores sælger, Mats Andersson.
– Jeg fik hurtigt tillid til Lagafors’ repræsentant. Mats havde fødderne fast på jorden og vidste, hvad han talte om.

Kun kort tid til installationen
Behovet blev matched med Lagafors’ sortiment. Siden faldt valget på vores centrale CCS-system med en strategisk placeret kemi- og pumpecentral og fem satellitstationer med slanger til vand og kemikalier rundt omkring i anlægget. Det indebærer, at alle kemikalier kan håndteres på ét sted, adskilt fra den daglige virksomhed.
Til specifikationen af krav hørte også, at alt skulle installeres over en weekend for ikke at forstyrre produktionsprocessen. Installationen blev nøje forberedt og i tæt samarbejde.
– Lagafors gjorde et vældig godt job. Alt kom på plads på bare tre dage, helt efter planen.

Alt fungerer som lovet
Nu har det nye system været i gang siden i vinters. Hvordan fungerer det?
– Efter en indkøringsperiode, hvor vi indjusterede den kemiske koncentration, er alt faldet på plads. Rengøringspersonalet er tilfreds med arbejdsredskaberne – og jeg er tilfreds med rengøringsresultatet. Vi har fået præcis det vi købte: kvalitet hele vejen igennem.
Hvis nogen skulle spørge ham selv om Lagafors fremover, hvad ville han så svare?
– Selvfølgelig vil jeg give en varm anbefaling. Lagafors kender levnedsmiddelbranchen, har gode produkter og arbejder effektivt. Og så holder de, hvad de lover. Bedre bliver det ikke.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lagafors Fabriks AB

Industrigatan 32
312 21 Laholm
Sverige
Lagafors Fabriks AB

Send til en kollega

0.109