23948sdkhjf

Produktions optimering med banebrydende let system fra Werma.

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Effektivt og billigt system til optimering af maskiner i produktionen, der let eftermonteres og implementeres

WERMA tilbyder et unikt og let system til overvågning og optimering af maskiner, udstyr og manuelle arbejdsstationer, i produktionsvirksomheder. Systemet der hedder WIN, hvilket står for Wireless Information Network, er helt forskellige fra traditionelle komplekse overvågningssystemer og yderst let at implementere.

Systemet består af en eller flere Ethernet receiver enheder der kommunikerer trådløst med enhederne på de enkelte maskiner. Systemet er designet så det let kan eftermonteres og implementeres i eksisterende produktionsområder uden at der skal trækkes nye kabler.

På de enkelte produktionsmaskiner, anbringes der plug-and-play et lystårn med en sender, der tjener som grænseflade imellem maskinen og WIN systemet. Denne enhed sender derefter statusændringer til en receiver.

Hvis der er tale om produktionsområder med store afstande, eller flere bygninger, kan man benytte flere Ethernet receivers, der alle identificeres efter en IP-adresse og forbindes til en central server via virksomhedens netværk, hvor alle statusændringsdataene fra alle sendere samles sikkert og gemmes i en fælles SQL-database.

Med WIN softwaren installeret centralt på en server, kan man tilgå alle data fra enhver PC der kan tilsluttes og arbejde på firmaets interne IT-netværk og derved skabe sig et godt overblik over den samlede produktivitet af virksomhedens maskinpark.

 Vil du vide mere om systemet kan du finde det her, hvis du ønsker en dybere gennemgang eller test af systemet i din virksomhed, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på 60208040,


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.107