23948sdkhjf

Møde ultrafilter i Riga

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Vi er på messe i Riga, Letland og vi vil gerne invitere dig på en kop kaffe på vores stand

Ultrafilter Skandinavien
Ultrafilter Skandinavien blev grundlagt i 2010 og har i  dag 6 ansatte, vi tilbyder et bredt udvalg af filtreringsprodukter til trykluft, væsker og gas. Vi har lager i Danmark, og herfra distribuerer vi alle vores produkter til Skandinavien og de baltiske lande. 

Vi kan tilpasse alle vores filtreringsprodukter til dine behov, og vi tilbyder besøg fra vores konsulenter for at finde den rigtige løsning for dig. Vi tilbyder også løbende service på vores produkter, når de er installeret. 
Ultra-filter.com er hjemmesiden hvor du finder vores produktsortiment på lokale hjemmesider. Du kan købe de fleste af vores produkter gennem webshoppen, og information om vores produkter samt brochurer og manualer kan findes på vores hjemmeside.

www.ultra-filter.com'


Trykluft, vi kan tilbyde mange forskellige former for trykluftfiltre der er kompatible med trykluftsystemer af alle mærker. Vi tilbyder også tryklufttørrere, adsorption og membran tørrere foruden kompressorer med auto dræn, trykluft tanke og olie-vand-separatorer. Derudover har vi steril, trykluft filtre til mad og drikke applikationer. 

Væske filtrering, vi tilbyder alle former for filtre til væsker såsom posefiltre, absolutte filtre og membran filtre, til industrielle applikationer, såsom kølemiddel. Vi har en stor erfaring med filterløsninger til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, og vores produkter er godkendt af EF 1935/2004 samt FDA. Vi har også filtre til drikkevand. 

Gas filtrering, vi har førende generator teknologi til fremstilling af kvælstof og ilt, og til filtrering alle former for gas som metan og biogas.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Send til en kollega

0.079