23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, præcis væskeniveauaftaster til fødevarebranchen

Carlo Gavazzi Handel lancerer ny niveauaftaster i kompakt hus med IP69K-tæthed og ECOLAB-godkendelse - specielt udviklet til wash-down maskinanlæg og andre barske miljøer.

CD34CNFLF hedder den – og er en del af en ny familie af kapacitive aftastere designet og udviklet med et nyt aftastningsprincip til præcis og nøjagtig væskedetektering.

Undgår fejldetektering
CD34CNFLF kapacitiv aftaster detekterer vandbaserede væsker gennem ikke-metalliske rør- og beholdervægge. Den accepterer forskellige vægtykkelser af plastik eller glas, mens den pålideligt kompenserer for rester af væskefilm, fugt eller skumopbygning på beholder- eller rørvæggen.

Aftasteren virker som en ”plug and play ”-løsning uden nogen form for yderligere indstillinger. Skulle der opstå behov for on-site indstillinger ved udfordrende applikationer, kan dette ske via teach-in funktion.

Aftastningsprincippet, kaldet forgrundsafblænding, er baseret på at detektere tilstedeværelse af væske og samtidig ignorere skum, væskefilm og andet, der måtte opbygges på vægge, og som derved kunne forårsage fejldetektering ved benyttelse af en standard kapacitiv aftaster,

fortæller Ole Faaborg, Product Manager. Derved kan CD34CNFLF detektere væsken mere præcist, idet den skelner bedre mellem selve væsken og skum, væskefilm eller andet på beholdervæggen.

Let og fleksibel montering samt pålidelig visning af væsker
Til aftasteren følger et universal montagebeslag med, hvilket gør den yderst fleksibel og let at montere på forskellige rør og beholdere.

Med de nye aftastere udvider Carlo Gavazzi sit i forvejen brede sortiment af kapacitive aftastere.

Med den nye CD34CNFLF kan Carlo Gavazzi nu levere en fremragende løsning, der opfylder kundernes krav til pålidelig visning af væsker under hensyntagen til resterende væskefilm, fugt eller skumopbygning fra forskellige væsker, som vand, mælk, kropsvæsker (f.eks. blod) og syre- eller alkaliske opløsninger med konduktivitet så højt som 50 mS/cm, indenfor eller udenfor beholdervæggen,

påpeger Ole Faaborg.

Egenskaber

-       Kompakt hus, 34x16x10mm

-       Forsyningsspænding: 10 til 30VDC

-       Output: 100 mA, NPN eller PNP

-       NO eller NC

-       LED indikator for output og power ON

-       Beskyttet mod omvendt polaritet, kortslutning og transienter

-       Kabel og pigtail M8-stik versioner

-       Fremragende EMC performance


Kapslingsklasse

-       IP65, IP66, IP67, IP68 og IP67K for rengøringskrævende anlæg og maskiner


Godkendelser

-       cULus godkendt

-       ECOLAB godkendt

 ____________________________________________________________________________

For yderligere information, kontakt

Ole Faaborg, Product Manager

Tlf.: 89606243

E-mail: ofa@gavazzi.dk

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.047