23948sdkhjf

Bæredygtige pakkeløsninger med merværdi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Vejle, d. 11. juli 2018 – På Fachpack i dagene 25.-27. september har MULTIVAC fokus på pakkekoncepter, der imødekommer de stigende krav til let genbrug og ressourcebesparelser med genanvendelige materialer baseret på papirfibre.

MultiFreshTM karton-applikation på traysealere

MULTIVAC udstiller en T 800 traysealer integreret i en automatisk linie til fremstilling af MultiFreshTM skinpakker i forskåret karton. Der kan anvendes forskåret karton med forskellig vægt og svejseegenskaber og barrierelag. Pakkerne kan designes, så slutbrugeren kan skille kartondelen fra plastbarrierelaget før det sendes til genanvendelse. 

I traysealerlinien indgår en multifunktionel GMS 520 singlecut kødportioneringsenhed fra TVI, der kan forarbejde alle typer rødt kød og fjerkræ ved lave produktionsomkostninger pr. enhed uanset konsistens og samtidig vægt- og produktoptimeret. Etikettering sker med et L 310 båndanlæg, der påsætter rundt-om-etiketter på pakkerne. Derudover er der integreret en blæseapplikator til påsætning af salgsfremmeetiketter, som i stigende grad anvendes til ferske fødevarer.

MultiFresh™ karton på dybtrækningsmaskiner

Fremstilling af MultiFresh™ pakker i karton på dybtrækningsmaskiner vises på R 105 MF. Her produceres med materialer fra rulle, hvilket betyder bedre udnyttelse af materialet end ved forskåret materiale. Pakkedesign rækker fra ikke-formede pakker til formede pakker med større formdybde, hvori der kan pakkes produkter med forskellig højde og form.

 Etiketterings- og kontrolløsninger

MULTIVAC udstiller 3 løsninger til etikettering og kontrol: L 35x serien, specielt til påsætning af forseglingsetiketter på åbne ender i foldepakker som f.eks. pakkeindlæg. L 352 modellen vises på FachPack med en labeldispenser, der påsætter forseglingsetiket og selvmailer på bagsiden af pakkeindsatser samt etiketter på forside af produktet og yderligere en etiket på bagsiden.

L 352 kan monteres på foldemaskiner fra forskellige leverandører og kan køre med papirbaserede materialer. Central højdejustering på maskinrammen gør, at dispenseren hurtigt kan indstilles til forskellige arbejdshøjder, mens separate servodrev til over- og undertransportbånd gør justering til forskellige papirtykkelser og formater mulig. Skift til andre etiketbredder og –positioner sker vha. dispenserkanter, som nemt skiftes sammen med specielle formatplader til kliksystemet. Afhængig af det foldede produkt opnår kunden hastigheder på op til 12.000 enheder pr. time.  

MULTIVAC viser I 410 visionsystemet. Højopløsnings- og højdejusterbare liniescannere samt stærk billedbehandling sikrer opnåelse af pålidelig etiket- og kvalitetskontrol. Anvendelsesområderne udgør både fuldstændig pakkekontrol samt tilstedeværelse og position på etiketterne og kontrol af trykt tekst – hvilket omfatter mønster- og karakterverifikation samt kontrol af læsbarhed og koder. Den progressive billedoptagelsesteknologi sikrer, at billeder i høj opløsning overføres og verificeres selv ved høj hastighed under pakkeprocessen.

Desuden præsenteres en I 211 checkvægt med integreret metaldetektor. Den anvendte detektorkode arbejder med multi-simultan frekvens og giver øget følsomhed. De mindste fremmedlegemer kan detekteres, selv ved højt produktivitetsniveau.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.119