23948sdkhjf

Demonstration af løsninger, der styrker industriens konkurrenceevne på stand B-1065 på Automatik ´18

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Konkurrencen i industrien er blevet skærpet i takt med, at kravene om effektivitet og lønsomhed stiger.

For at opretholde konkurrenceevnen bliver industrien nødt til at tage ny teknologi i brug. Resultatet er, at efterspørgslen stiger efter ”smart machines” og udstyr generelt, der nemt integreres i en eksisterende produktionsenhed og som er i stand til at udstyre end-useren med kvalificeret real-time data og sikker forbindelse til styring af produktionen, så oppetiden og dermed effektiviteten maksimeres.

Rockwell Automations løsning på udfordringerne findes i strategien ”Connected Enterprise”.

På Wexøes stand på Automatik 2018 viser vi live demonstration af 3 vigtige automationsområder, der kan forbedre produktiviteten og lønsomheden for virksomheden.

Automatisering: Smart Machines
Studio 5000® og Integrated Architecture® fra Rockwell Automation er en oplagt mulighed for en virksomhed at komme godt og hurtigt i mål med at automatisere produktionen. Én programmeringssoftware og hardwareplatform til alle discipliner – styring, proces, motion, robot og sikkerhed. Dermed fjernes risikofyldte grænseflader, hvilket gør det samlede automationsprojekt enkelt og effektivt, idet der kun er behov for kendskab til ét system.

Integrerede robotløsninger er en stor del af fremtidens Smart Machines, og på standen bliver der live demo af Studio 5000® programmering og styring af en Kuka robot, ved anvendelse af MX automations add-on til en Allen Bradley PLC.

Effektivitet: Smart Safety
Smart Safety løsninger fra Allen Bradley bidrager til at forbedre produktiviteten og dermed lønsomheden. Dette er en del af konceptet Smart Machines.

Smart Safety er optimalt baseret på Integrerede Safety løsninger ved anvendelse af Safety PLCer, netværk og wireless løsninger, ligesom adgang til status og real-data er et must.

På standen viser vi live demo af de seneste nyheder inden for Smart Safety Løsninger.

Sikker udveksling af data: Secure Remote Access og IIoT.
Det store spørgsmål omkring fjernopkobling og udveksling af store mængder følsomme data er altid sikkerheden, hvilket eWON har svaret på.

eWONs webplatform Talk2M er ISO-27001 certificeret. eWON er den udbyder med flest fjernopkoblings-enheder installeret på verdensplan og et cloudserver-netværk centralt placeret overalt på kloden. Det er Talk2M brugernes garant for sikker fjernadgang til produktionsenhederne, som dermed kan serviceres og fejlrettes fra ét centralt sted.

På standen viser vi live Remote opkobling og løbende demonstration af Talk2M.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Wexøe A/S, Kim Schrøder tlf. 4076 0403.

Mød Wexøe A/S til Automatik på stand B-1065.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.131