23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatisering eller udflytning af produktionen?

Syv gode råd om implementering af robotanlæg

RoboTool er specialist i automationsløsninger og vi har samlet en række af vores egne betragtninger og erfaringer vedrørende implementering af robotanlæg. Som projektleder kender du måske flere af punkterne, men kan vi bidrage med et nyt, som kan inspirere dig, så er vores mål opfyldt.

Det er vigtigt at finde ud af, om der er støtte i baglandet hos ledelsen og ejerne. Er virksomheden villig til at investere i ny teknologi for at automatisere for at optimere produktionen?

Valget står ofte mellem at blive i Danmark og forberede virksomheden til fremtidens konkurrencesituation eller at flytte produktionen ud af landet. Hvis du ønsker at fastholde produktionen i Danmark, så er du nødt til at gøre noget - blandt andet fordi lønningerne til manuelt arbejde er højere her i landet.

Start med en analyse af hvor mange ressourcer i form af mandetimer, der kan frigøres ved at automatisere en manuel proces. Lad resultatet indgå i din beregning af tilbagebetalingstiden (ROI).

Download og print vores syv gode råd om implemenetering af robotanlæg her.

Vi tager gerne en dialog om dine automationsprojekter. Kontakt salgschef Niels Hansen eller direktør Leif Thomsen på telefon 7697 8888 eller mail@robotool.com.

 

RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26127130
P nummer: 1008543581

Send til en kollega

0.063