23948sdkhjf

Inddrag medarbejderne tidligt i projektet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Robotool A/S

Syv gode råd om implementering af robotanlæg

RoboTool er specialist i automationsløsninger og vi har samlet en række af vores egne betragtninger og erfaringer vedrørende implementering af robotanlæg. Som projektleder kender du måske flere af punkterne, men kan vi bidrage med et nyt, som kan inspirere dig, så er vores mål opfyldt.

De medarbejdere som til daglig arbejder i produktionen, er vigtige for projektet. Medarbejderne har ofte specialviden om produktionsflowet og kender håndteringen af produktet. De er eksperter på en masse detaljer, som kan være svære at beskrive.

Medarbejderne bør have et godt ejerskab hele vejen gennem projektet, så deres motivation er i top - ellers risikerer du at miste deres specialviden og idérigdom. Nogle kan være skeptiske over for den nye teknologi eller kede af, at en robot skal erstatte deres håndværk.

I fremtiden skal medarbejderne være operatører på det nye robotanlæg. De skal betjene anlægget, når det er sat i drift. Derfor bør de involveres i designet af brugerfladen, så den kommer til at passe med den arbejdsrækkefølge og -proces, som skal udføres.

Den menneskelige faktor er vigtig for en vellykket integration af robotteknologi.

Download og print vores syv gode råd om implementering af robotanlæg her.

Vi tager gerne en dialog om dine automationsprojekter. Kontakt salgschef Niels Hansen eller direktør Leif Thomsen på telefon 7697 8888 eller mail@robotool.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Robotool A/S

Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Danmark
Robotool A/S

Send til en kollega

0.063