23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Døgnservice, oppetid og produktivitet

Syv gode råd om implementering af robotanlæg

RoboTool er specialist i automationsløsninger og vi har samlet en række af vores egne betragtninger og erfaringer vedrørende implementering af robotanlæg. Som projektleder kender du måske flere af punkterne, men kan vi bidrage med et nyt, som kan inspirere dig, så er vores mål opfyldt.

Anlæggets oppetid bliver vigtig for din produktivitet. Derfor anbefaler vi, at du sikrer dig med en serviceaftale, så du kan få hjælp - ikke kun til robottens funktioner - men til hele anlæggets funktionalitet.

Vi anbefaler, at du overvejer en fri hotline på hele anlægget. På den måde kan du holde hele anlægget kørende døgnet rundt uanset hvor på anlægget, der er problemer.

Sådan en service foregår typisk via telefonsupport og VPN-forbindelse, som kan udføres 24/7 af en tekniker. Erfaringsmæssigt kan denne form for service dække op til 90% af problemer.

Download og print vores syv gode råd om implementering af robotanlæg her.

Vi tager gerne en dialog om dine automationsprojekter. Kontakt salgschef Niels Hansen eller direktør Leif Thomsen på telefon 7697 8888 eller mail@robotool.com.

RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26127130
P nummer: 1008543581

Send til en kollega

0.048