23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Vi er gået i luften med Hendishop.dk og har dermed lukket op for hele sortimentet. Her finder du 3.000 produkter til storkøkken.

Hendi er leverandør og producent af buffet-produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed i private hjem eller til brug i HORECA sektoren. Alle produkter er kendetegnet ved at være af god kvalitet, have en god pris og være designmæssigt helt med på de seneste trends i køkkenbranchen.

Størstedelen af ​​Hendi produkterne er udviklet og designet i Rhenen, Holland, og garanterer derfor højeste kvalitet på produkterne.

Vi har altid masser af Hendi-produkter på lager, samt ugentlige biler fra de store centrallagre.

Alle Hendi-produkter er fremstillet under strenge europæiske retningslinjer i nøje udvalgte fabrikker over hele verden. I alle tilfælde fører Hendis eget personale tilsyn med fremstillings processen for at sikre kvalitets kontrol af produktet. Flere Hendi produkter fremstilles i Asien, under skrapt tilsyn fra Hendi selv.

Vi er stolte af at være blandt de førende Hendi-partnere i hele skandinavien.

Selvom vi i sin tid startede med at fokusere på maskiner og inventar til storkøkkenbranchen, har vi sidenhen udvidet vores sortiment af tilbehør, service og transportløsninger markant.

De senere år har vi styrket vores forhold til en af europas førende leverandører indenfor netop disse områder. Leverandøren hedder Hendi Food Service Equipment.

Siden starten i 1934 har Hendi oplevet stor vækst og er nu et internationalt selskab med kontorer i Holland, Østrig, Polen, Rumænien, Storbritannien og Grækenland.

Se mere på http://hendishop.dk/

 

 

 

KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18066904
P nummer: 1001423462

Kontaktperson

RHK

Send til en kollega

0.047