23948sdkhjf

RS Components lancerer History Makers-podcast

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

TV- og comedy-stjerner undersøger moderne teknologi og historiens opfindere, som gjorde det hele muligt

September 2018RS Components (RS) præsenterer en ny komediepodcastserie kaldet History Makers. 

History Makers giver os indblik i moderne teknologi, såsom Wi-Fi, kunstig intelligens eller 3D-udskrivning. De fordyber sig i historiens store opfindere, som gjorde det hele muligt – og der bliver plads til et par grin undervejs. 

Podcastens værter er Dr. Lucy Rogers, dommer fra Robot Wars og blogger på DesignSpark, sammen med de prisvindende komikere Harriet Braine og Bec Hill. 

Hver episode byder på en berømt opfinder fra fortiden, der konfronteres med en innovativ nutidig teknologi i en kombination af fakta, vittigheder, sketches og sange. Værterne viser deres respekt for opfindernes kampe og sejre og reflekterer over, om de opfindelser, der fulgte efter dem, virkelig er så fordelagtige, som vi tror… 

De seks podcast-episoder er optaget live foran et publikum under tre sessioner på Canal Café Theatre i London. History Makers blev lavet med eksperthjælp fra producenter, forfattere og manuskriptforfattere, som har arbejdet på flere BBC-programmer. 

Episoderne af History Makers bliver frigivet hver mandag i begyndelsen af efteråret. Find de komplette episodeoplysninger nedenfor. 

 • 3. september - Episode 1: From radio to Wi-Fi
  Historien om Guglielmo Marconi, manden bag moderne radio, og Hedy Lamarr, Hollywood-stjernen, som blev opfinder. Hvad ville de mon sige til vores Wi-Fi-mættede verden?
 • 10. september - Episode 2: From Frankenstein’s monster to AI
  Mary Shelleys berømte skrækhistorie Frankenstein skabte et væsen, der gør oprør mod sin skaber. Mens kunstig intelligens påvirker flere og flere områder af vores liv, er vi mon så i færd med at skabe vores egne monstre?
 • 17. september - Episode 3: Grace, the grandma of COBOL
  Grace Hopper var en dygtig tekniker, der var med til at bygge den første kommercielle computer og udvikle COBOL, et af de første programmeringssprog. I dag findes der computerprogrammer alle steder – men er det en velsignelse eller en byrde?
 • 24. september - Episode 4: Longitude, latitude and laughs
  Urmageren John Harrison byggede ure, som var præcise nok til at måle længdegraden til søs, hvilket gør vores færden på havet langt sikrere. Disse dage tager vi præcis tidtagning for givet – men er det en ulempe at stille sit liv efter uret?
 • 1. oktober - Episode 5: From Wedgwood’s wares to 3D printing
  Josiah Wedgwood udviklede nyskabende keramik og den klassiske blå og hvide Jasperware. Hvad ville han mon mene om en maskine, der producerer perfekt formede elementer med et tryk på en knap, nemlig 3D-printeren?
 • 8. oktober - Episode 6: From calculations to cyber
  Ada Lovelace udviklede Charles Babbages regnemaskiner til en ægte computer og lagde dermed grunden til kybernetik. Vil vi mon stadig sætte pris på hendes arbejde, når vores verden er fuld af robotter?
   

Podcasten History Makers kan downloades fra DesignSpark, www.designspark.podbean.com og iOS Podcast-appen ved at søge efter DesignSpark.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.093