23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er der forurenende stoffer i din trykluft?

De tre forurenende kilder i trykluft er vand, olie og snavs.

Vand er det mest almindelige. Vand i dampformen er en gas og er ufarlig, men når det kondenserer til en væske, forårsager det alvorlige problemer for alle trykluft- installationer.

Vand
Dette kommer ind i luftsystemet via kompressorindtaget i form af damp. Når luften komprimeres, opvarmes den. Det forlader derefter kompressoren og passerer gennem rørledningerne, hvor det begynder at afkøles. Køling af luften får vanddampen til at kondensere til væske.

Olie
Dette kommer ind i luften på to måder. Den ene er i form af luftbårne aerosoler via kompressorindtaget, og den anden er fra selve kompressoren. Olie bruges i de fleste kompressorer som kølevæske og smøremiddel for at beskytte kompressoren og øge luftgennemstrømningen.

Snavs
Smuds kommer ind i luftsystemet via kompressorindtaget og også som røraffald fra fordelingsrørene (især fra stålrørsystemer). Dette snavs er fedtet og har over tid en skadelig virkning på alt udstyr, der bruger trykluft.

Vores vifte af sikkerhedsfiltre er designet til at fjerne alle forurenende stoffer fra din trykluftforsyning, inden den kommer ind i dit udstyr. Dermed vil dit udstyr holde længere, nedetiden vil reduceres, og færre produkter vil blive afvist. Alt i alt vil du spare penge.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også klikke herunder og se vores udvalg af sikkerhedsfiltre og læse om forskellige løsninger

www.avsdanmark.dk/sikkerhedsfiltre

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.094