23948sdkhjf

RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Staalcentrum

Fødevareindustrien vil have brug for ny teknologi i fremtiden, hvis det skal være muligt at producere flere differentierede produkter og stadig holde produktionsanlæg økonomieffektive. Derfor er robotter og automatisering meget relevant.

Robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet. Rationaliserings­gevinster er oplagte, men robotter og automatisering baner også vejen for helt nye produkter, øget fleksibilitet i produktionen, nye jobmuligheder og forbedret arbejdsmiljø. At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen.

Der vil være mulighed for at blive inspireret til øget udnyttelses af robotter og automatisering og fra virksomheder, der har erfaringer med robotter. Dagen er relevant for fødevarevirksomheder, der er interes­serede i robotter eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til.

Faglige indlæg

  • Robotter - hvor er vi? v/ Steen Harder Ulrichsen (Teknologisk Institut)
  • Reducerede produktionsomkostninger og forbedret arbejdsmiljø med robotter, Mads Nychel (EGATEC)
  • Robotløsninger til fleksible arbejdsopgaver, Michael Hye Nielsen (Robot Nordic)
  • Modulær fleksibel automation, Henrik Christensen (Bila Robotics) og (Technion)
  • Inspiration fra industrien til differentieret produktion v/ Jacob Veiss, JBTurn
  • Muligheder for finansiering til udviklingsaktiviteter fra Innovationsfonden v/ René Logie Damkjer (Innovationsfonden) 

Debat og netværk

  • En-til-en samtaler mellem robot- og fødevarevirksom­heder
  • Paneldebat 1 - Udfordringer, muligheder og begrænsninger med robotter og automation i fødevareproduktion med fokus på systemintegration og miljøbetingelser (varme/kulde/ fugtighed/korrosivt). Deltagere: René Holm (Hydract), Claus Sass Hvass (Eltronic) mfl.
  • Paneldebat 2 - Robotter til rengøring og rengøring af robotter, hvor ligger potentialet? hvor er begrænsningerne? Deltagere: Lars Ellekilde (Enabled Robotics), Kim Petersen (FoodSafe), mfl.

Detaljeret program og tilmeldning.

For yderligere information kontakt Alan Friis

Staalcentrum, Odense Robotics og Food Innovation House sætter i regi af FoodNetwork fokus på robotter og automation i fødevareindustrien.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Staalcentrum

Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Danmark
Staalcentrum

Send til en kollega

0.238