23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rustfrit stål fittings og komponenter i certificeret kvalitet

Vores udvalg af fittings i rustfrit stål omfatter både pneumatiske fittings og procesfittings.

Vi tilbyder også en lang række tilbehør, som nemt glemmes i farten, men som er afgørende for en vellykket applikation - herunder kugleventiler, blæsepistoler, lynkoblinger og afblæsningslyddæmpere.

Kvaliteten af fittings og komponenter er helt afgørende for ethvert trykluftssystem
AVS tilbyder et bredt sortiment af ventiler, cylindre og fittings i rustfrit stål. Vores pneumatiske produkter i kompromisløs kvalitet lever op til de højeste krav og er velegnede til en bred vifte af forskellige anvendelsesområder, hvor maksimal sikkerhed og pålidelighed er påkrævet.

  • Forbindelser fra 1/8” til 2”
  • Temperaturer op til 200°C
  • Tryk på op til 20 BAR


Procesfittings til automation og aggressive miljøer som hygiejne & fødevarer
Vores fittings, nåleventiler, regulatorer m.m. i rustfrit stål kan håndtere op til 600 BAR og er velegnede til nedenstående tre produktlinjer:

  • Automation: Fittings og tilbehør, der er velegnet til industrielle applikationer som emballering, robotteknologi, montage mv.
  • Hygiejne & fødevarer: Rustfrit stål AISI 316 fittings, der er velegnet til procesindustrien med lavtryks applikationer såsom farmaceutiske, kemiske, medicinske, fødevarer
  • Mad og drikkevarer: Fittings, tilbehør og ekstraudstyr, der er velegnet til kontakt med fødevarer såsom drikkevand, sodavand, øl og kaffe, især involveret i produktionen af vanddispensere, automater, omvendt osmose anlæg, afsaltningsanlæg, kaffemaskiner mv.

Vidste du at…

  • Rustfrit stål giver en kombination af lav vægt og høj styrke, som betyder, at de er modstandsdygtige over for korrosion og stød.
  • Rustfrit stål har en unik glat overflade, som garanterer en høj flowkapacitet og er let at rengøre og vedligeholde, hvilket giver fremragende hygiejniske kvaliteter.
  • Rustfrit stål er et 100 % genanvendeligt og giftfrit materiale, og det giver en imponerende lang produktlevetid, hvilket gør det til et miljøvenligt valg.
  • Rustfrit stål kan modstå et højt niveau af vibrationer, og det er funktionsdygtigt inden for et bredt temperaturområde. Rustfrit stål er klassificeret som et brandhæmmende materiale, og det kan modstå høje temperaturer.


Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343.

Du kan også se mere om vores brede produktprogram til fødevareindustren her: www.avsdanmark.dk/losninger/brancher/rustfrit-til-fodevareindustrien

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

1.047