23948sdkhjf

MULTIVAC bygger nyt applikationscenter til slicer- og automationsløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Ved en officiel ceremoni tog direktørerne for MULTIVAC Hans-Joachim Boekstegers (CEO), Guido Spix (CTO og COO) og Christian Traumann (CFO) d. 28.09.2018 det første spadestik til et nyt byggeri i Wol-fertschwenden.

Faciliteterne skal primært huse den nye slicerdivision. Arealet udgør mere end 17.000 m2 og vil give plads til 180 arbejdsstationer samt konference- og mødelokaler. Investeringen løber op i ca. 35 mio. og byggeriet forventes at stå færdigt i 2020.

“Det nye byggeri er designet som et Applikationscenter til vor slicerdivision, hvor der tegner sig en lys fremtid for vor nye forretningsenhed. ”Fremover vil automatiserede pakkelinier også blive produceret her” forklarer Hans-Joachim Boekstegers. “Vi har de senere år med succes udvidet vor portefølje til at omfatte procesudstyr til pakkeprocessen. Ved at etablere slicerdivisionen har vi taget et strategisk vigtigt skridt i retning af 'Better Processing”. 

Produktionsarealet i stueetagen af den nye bygning 16 vil være ca. 7.500 m2. Bygning 17 vil danne rammerne om det nye Slicer Applikationscenter samt et modtagelsesområde og en ekstra virksomhedskantine, som vil strække sig over to etager. Dertil kommer 180 arbejdsstationer på tredje sal samt konference- og mødelokaler på øverste etage. 

I Applikationscentret tilbyder vi samme services omkring slicing som det er tilfældet i det eksisterende Training and Innovation Center, nemlig testkørsler, maskindemonstrationer samt en bred vifte af træningsprogrammer inden for MULTIVAC slicere og slicelinier. “Vi har designet Applikationscentret således, at vore kunder befinder sig i et miljø, der afspejler de virkelige forhold i deres egen produktion, ” siger Hans-Joachim Boekstegers. “Her vil vore kunder kunne se den komplette proces live: den strækker sig fra demonstration af de forskellige slicere, der forarbejder en bred vifte af produkter, til præsentation af forskellige ilægningsløsninger til selve pakkeprocessen. Det vil være muligt at gennemføre individuelle prøvekørsler med kundens egne produkter samt at teste sliceløsninger i relation til rentabilitet, kapacitet, ROI, udbytte og andre kritiske faktorer. ”

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.121