23948sdkhjf

Lagafors transporterer produkter til USA - samarbejdet begynder at give resultat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lagafors Fabriks AB

Det tog kun fem måneder for Lagafors’ samarbejde med Birko Corporation at bære frugt.

For den første ordre er allerede i havn lige som nummer to og nummer tre. Det indebærer, at Lagafors’ entré på det amerikanske marked for levnedsmidler nu er en kendsgerning.
– Gennembruddet i USA er gået hurtigere end vi turde tro, siger Martin Johansson, eksportansvarlig hos Lagafors og den, der for det meste holder den løbende kontakt.
– Nu har vi ”fået hul på isen” og kan forvente os en god udvikling de nærmeste år.

Etableret partner med et bredt kontaktnet
Allerede for et par år siden, da satsningen på det amerikanske marked blev indledt, følte vi, at vores strategi var rigtig. Blandt andet fordi Birko er et velrenommeret selskab med gode kontakter over hele kontinentet, dels fordi der findes et enormt forbedringspotentiale inden for USA’s levnedsmiddelindustri.
– Vi er overbevist om, at vores fælles, automatiserede hygiejneløsninger kan skabe en stor værdi for den nordamerikanske levnedsmiddel- og drikkevareindustri fremover.
Birkos sælgerkorps har gjort et godt arbejde fra første øjeblik af og har allerede fået et gennembrud over hele landet. Det mærkes på de tre første ordrer, som er spredt fra nordøst til nordvest og helt ned til det sydlige.

Kunderne vælger kvalitetssikring
De to første historiske leverancer går til en virksomhed, som producerer bacon i stor skala og er hjemmehørende i Columbus, Ohio, samt til en virksomhed inden for frugtforarbejdningsindustrien med beliggenhed i Yakima, Washington. Begge disse kunder har bestilt vores kemiske central VCC II og har suppleret med seks hhv. otte stk. satellitstationer VMS II-T. Alt sammen for at sikre en smidig rengøringsproces og et godt arbejdsmiljø for rengøringspersonalet
– Begge har til dette købt vores innovative logningssystem, Log Trace System (LTS), som udvikles for at give levnedsmiddelvirksomheder kontrol over deres rengøringsprocesser. Det er ekstra dejligt.
Ud over at give 100-procents overvågning genererer systemet også rapporter om alt fra vandforbrug og temperatur til en hvilken som helst kemisk opløsning og koncentration, som er blevet anvendt. Denne dokumentation udgør derefter et vigtigt led i virksomhedens kvalitetssikringsprocesser.

Lagafors – valget for fremtidens ledere
Den tredje ordre kommer fra et teknisk universitet i Lubbock, Texas, hvor morgendagens medarbejdere og beslutningstagere inden for levnedsmiddelindustrien får deres uddannelse. Denne ordre åbner uanede muligheder, når man ser nogle år frem, hvor de studerende tager et godt kendskab til Lagafors med sig ud i arbejdslivet. Det kan give os mange gode referencer og indgange til levnedsmiddelindustrier rundt omkring i USA i fremtiden.
– Men nu er nu, og først på agendaen står installation og idriftsættelse. Derefter er det bare at arbejde videre. Vi på Lagafors har en spændende tid foran os, afslutter Martin


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Martin Johansson, exportansvarig Lagafors
Tel. +46 430 781 03
E-post: martin.johansson@lagafors.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lagafors Fabriks AB

Industrigatan 32
312 21 Laholm
Sverige
Lagafors Fabriks AB

Send til en kollega

0.1