23948sdkhjf

Løwener har overtaget forhandlingen af varmemålere for Landis+Gyr i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Nyt tæt samarbejde

Løwener overtager forhandlingen af varmemålere for Landis+Gyr i Danmark

Når man taler om kaloriemålere, eller i daglig tale varme -og kølemålere, så kan man ikke komme ud over Landis+Gyr, som har leveret målere til det danske marked i mange, mange år. Herunder både til varmeværkerne og direkte til industri samt til de enkelte private forbrugere.

Efter nogle år med en anderledes opbygget skandinavisk organisationsstruktur, har L+G nu valgt at indgå i et tæt samarbejde med et kendt og respekteret firma på det danske marked, nemlig firmaet V. Løwener A/S, der med hele 130 år på bagen, har leveret et utal af vandmålere, varmemålere, pumper og instrumenter og meget andet til størstedelen af den danske industri.

En væsentlig bevæggrund for dette nye samarbejde, er at man har ønsket et samarbejde med et firma, der lokalt er tæt på kunderne, både når det gælder vejledning og salg af produkterne, men ikke mindst også omkring servicen af eksisterende og kommende kunder. Med Løweners nuværende organisation på ca 70 medarbejdere i både salg, engineering og service, vil L+G fremover står stærkt fremme på hylderne.

Landis+Gyr er en af verdens største producenter af varme- og kølemålere efter ultralydsprincippet. Målerne kan leveres i et utal af varianter. Fremstillingen foregår i Nürnberg i Tyskland. Her produceres ca. 600.000 målere årligt. Yderligere en fabrik findes i Kina til forsyning af målere til det Asiatiske marked. Koncernens hovedkontor ligger i Zug i Schweiz.

Se nogle af vores produkter HER

For mere information kontakt:
Vest: Jeanell B. Sand på mobil nr. 40643028, jbs@loewener.dk
Øst: Danilo Chiappini på mobil nr. 4064 3029, dc@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.123