23948sdkhjf

Se video: 3D fiberlaserskæring i rør når nye niveauer

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Adige fra BLM Group har i mange år været fronten af førerfeltet, når det kommer til fremragende fiberlaserskæring i formede rør. Deres LT7 er bestemt ingen undtagelse! Se maskinen til EuroBlech 2018 i Hannover.

Adige producerer fiberlaserskærere til både rør og plader - dog har de excelleret deres egenskaber indenfor netop 3D rørskæring. Med deres LT-serie sættes der helt nye standarder for muligheder for 3D skæringer - runde former, firkantede former, rektangulære former, ovale former, flade former - LT7 kan håndtere alle traditionelle og en lang række specielle former af rør. Denne alsidighed er unik for Adige!

Udover alsidigheden i maskinen er effektiviteten i produktionen også et kardinalpunkt for BLM - se vedhæftede video for eksempel. Adige har med deres innovative nesting-software perfektioneret mekanismerne omkring optimal udnyttelse af materialet til skæring, samt skiftetiden mellem forskellige emner er holdt til et aboslut minimum - alt dette medfører, at BLM kan tilbyde maskiner som har en uhørt lav "pris pr. emne". 

Skiftetiden mellem forskellige emner holdes nede, idet maskinen automatisk kan identificere formen på både det aktuelle og næste emne i eksempelvis en serieproduktion. Dette er blot én af mange funktioner i rækken af Adiges unikke "Active Tools". Med funktionen "active scan" sikres det også, at maskinen identificerer alle afvigelser i det aktuelle emne - eksempelvis ved mærker eller ridser i røret - og tager hensyn til dette i skæringen. Med "active tools" holdes fejlmargin til et absolut minimum, og der garanteres den højeste produktionskvalitet i alle facetter af skæringen!

LT7 fra BLM kan håndtere rør med en diameter fra 12mm helt op til 155mm, og det enkelte emne kan veje op til 23kg pr. meter. 

Andreas Angel er IP Maskiners repræsentant på alle maskiner fra Adige og BLM Group - og han giver hjertens gerne en fremvisning til EuroBlech 2018! Kontakt IP Maskiner ved interesse eller arrangér en fremvisning i Hal 12, stand A36 og B36 i Hannover.

Se alle de maskiner der fremvises af IP Maskiner til EuroBlech - følg dette link:

https://ipmaskiner.dk/product/euroblech-2018-i-hannover/ 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.105