23948sdkhjf

Mød Fisker på messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fisker Skanderborg A/S

Fisker deltager på to messer i efteråret 2018. Det er Scanpack i oktober i Göteborg og FoodTech i november i Herning.

Det er første gang Fisker er med på FoodTech, som er en fagmesse for fødevareteknologi. Messen afholdes den 13.-15. november. ”Vi glæder os til at udbygge dialogen med mange af vores nye kontakter i fødevareindustrien,” siger salgschef Flemming Foldager.

”Vi vil have vores PFM multihead vægt samt SOLARIS EVO også fra PFM med på messen. SOLARIS EVO er en vertikal højhastighedspakkemaskine af typen ”form, fill & seal”. Her kan folien føres frem i to retninger, hvilket betyder, der både kan produceres traditionelle pudeposer og mere eksklusive stå poser på samme maskine.”

Scanpack for 10. gang
Det er 10. gang Fisker er med på Scanpack, som afholdes den 23.–26. oktober. ”Her vil vi vise den populære og driftssikre F1000 SU&SO posemaskine fra Essegi. Det er en vertikal posemaskine til fladfolie velegnet til pakning af produkter fra 1 til 25 kg. Herudover har vi vores palleteringsrobot LP130F fra Nachi med,” fortæller Flemming Foldager og fortsætter:

”Vi håber, at mange vil komme forbi på messerne og få en snak om deres udfordringer og kommende projekter med os. Vi har mange års erfaring at spille ind med og tager gerne det fulde ansvar for kundens nye løsninger.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fisker Skanderborg A/S

Niels Bohrs Vej 16
8660 Skanderborg
Danmark
Fisker Skanderborg A/S

Send til en kollega

0.121