23948sdkhjf

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Olieforurening kan påvirke trykluftbehandlingssystemerne på mange forskellige måder, hvilket kan skade medarbejdernes, miljøets og produktionsudstyrs sikkerhed.

Overvågningssystemer som Metpoint styrer trykluften nøjagtigt og i overensstemmelse med gældende standarder for den tilbageværende oliedampkoncentration. Du beholder derfor kvaliteten i din trykluft.

Hvordan måles oliedampe?
I Metpoint OCV-systemet arbejder en PID-sensor efter princippet om foto-ionisering ved hjælp af en UV-lampe. For at øge præcisionen og kompensere for de mindste udsving, er de fastsatte værdier temperatur og trykkompenseret. Dette opfylder kravene i ISO 8573. Som en kontinuerlig selvkontrol af målesystemet anvendes en referencegas, der er dannet ved hjælp af en integreret katalysator. Ved den periodiske ændring mellem måleluft og referenceluft styres og justeres funktionen kontinuerligt af PID målecellen.

Fordele ved Metpoint systemet

Sikker

  • Nøjagtige måleværdier
  • Automatisk overvågning
  • Alarmsignalmeddelelser

Pålidelig

  • Trykområde fra 3-16 bar
  • Online overvågning
  • Dataoverførsel til display

Brugervenlig

  • Nem visning af værdier
  • Fleksibel installation
  • Robust

Permanent og præcis overvågning af oliedamp
Metpoint OCV er udviklet til måling af kulbrinte dampe og gasser i trykluftsystemer og udføres kontinuerligt under løbende drift. Detektionsniveauerne er så lave som en tusindedel mg / m³ af resterende oliedampindhold. Selv de mindste afvigelser i måleintervaller aflæses hurtigt og nemt på det pålidelige display. Denne overvågningsproces giver sikkerhed for kvaliteten af din trykluft og dermed på alle kvalitetskritiske punkter i din proces. De målte data kan anvendes til dokumentation af trykluftkvaliteten og til identifikation af forureningskilder.

Enkel og sikker betjening
Metpoint OCV giver oplysninger om den aktuelle måleværdi (oliedamp i mg / m³), ISO 8573 olieklasse samt status for målesystemet og dets komponenter. Derudover vises status for målecellen og referencegas-genereringen (purificator) visuelt. Derfor har du altid en oversigt over måleværdier, olieklasse, systemstatus og ved til enhver tid, om din trykluft er korrekt.

Ønsker du mere information?
Vil du gerne vide mere om løsninger til at opnå en ren trykluft, så sidder vi klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også se mere om vores løsninger på linket nedenfor eller besøge os på stand M9662 på FoodTech messen.

Se løsninger til oliefri trykluft

Mød AVS Danmark ApS til FoodTech på stand M9662.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117