23948sdkhjf

Stor og sprød nyhed til alle burgerelskere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euro Poultry A/S

Euro Poultry har en stor og sprød nyhed til alle, som har burger på menuen - eller bare gæster der elsker kylling: Den nye XL Crispy Kyllingeburger fra Top Table!

Den nye XL Crispy Kyllingeburger rammer direkte ind i tidens trend om sprødstegt paneret kylling. Og går lige i hjertet hos de fleste burgerelskere!

Burgeren er lavet på saftige og møre kyllingebrystfileter og indbagt i en lækker og sprød Cornflakes-panering. Det giver en kontrastfyldt tekstur mellem det sprøde og det saftige.

Med en vægt på 140 gram og en diameter på ~13 centimeter har Crispy Kyllingeburgeren fortjent fået betegnelsen: XL. Burgerens størrelse gør, at den fylder de fleste burgerboller ud, og dermed kan køkkerne nemt udregne den rigtige kostpris per burger. Samtidig med at gæsterne får den samme gode og mættende oplevelse hver gang.  

De nye XL Crispy Kyllingeburgere kan varmes i ovnen eller frituren direkte fra frost. Og da de er løsfrosne, kan køkkerne nemt og hurtigt tage det antal op, som de skal bruge. Dermed sparer de tid på optøning og undgår madspild! 

Vil du også prøve den nye XL Crispy Kyllingeburger? Kontakt din lokale Euro Poultry-konsulent allerede i dag!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Send til en kollega

0.094