23948sdkhjf

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Med italienernes typiske øje for design og perfektion, sætter ADIGE og BLM Group med deres E-TURN helt nye standarder indenfor brugervenlig og energibesparende bukning af rør.

E-TURN er en højteknologisk rørbukningsmaskine, som bruges i mange forskellige produktionsvirksomheder over en bred vifte af brancher. 

E-TURN er enormt tilpasningsvenlig og kan bukke alle former der ønskes, og kan endda håndtere rør med boringer eller mærker. Med sit dobbelt-bukkehoved er bukkeorientering op til operatøren selv, og maskinen kan opereres både højre- og venstresidet

Maskinen har et minimums-energiforbrug med enorm bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da mange hydrauliske elementers drift er erstattet af elektronik.

Maskinen opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at programmere. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

På den måde leverer E-TURN ikke blot uovertrufne produktionsresultater, men medfører også besparelser i både drift og vedligeholdelse.

IP Maskiner har for øjeblikket en E-TURN, der er brugt minimalt, klar til levering i Danmark. Følg dette link til salgsannonce af maskinen:

https://www.metal-supply.dk/machine/view/168694/eturn_rorbukker_fra_blm_leveringsklar_i_danmark

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om E-TURN eller andre interessante maskiner! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

e9a684391970ee394972d0f522aad392_a3ca52_B166ETURN32

Send til en kollega

0.127