23948sdkhjf

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Emballagegruppen A/S

Hvorfor vælge bakker af plast og EPS, der er fremstillet af fossile brændstoffer, når du kan vælge bakker af fornybare kartonfibre? Emballagegruppen viser dig hvordan du vælger mere bæredygtigt, på Scanpack messen i Göteborg.

Bæredygtig emballage af karton

Emballager af karton er fremstillet af træfibre, der udvindes af træ. Træer er en fornybar ressource, hvilket betyder, at naturen selv kan reproducere den. Plast og EPS fremstilles derimod af fossile brændstoffer, der ikke er en fornybar ressource. At producer plast og EPS tærer derfor på naturens begrænsede ressourcer.

Emballagegruppens bæredygtige kartonbakker består af ca. 90 % fornybare og CO2-neutrale træfibre, og har blot en tynd PET belægning, som giver dem en lang række fordele og anvendelsesmuligheder. Man kan producere direkte i bakkerne, og bakkerne kan både gå i mikroovn og konventionel ovn op til 220 °C, og den kan fryses ned til -40 °C. Bakkerne kan derfor bl.a. anvendes til færdigetter, brød, kager, tærter og bake off.

Kartonbakker til frugt og grønt

Emballagegruppen er eksperter i at udvikle kartonbakker til frugt og grønt, der designes og tilpasses hver enkelt produkt. kartonbakkerne har god stabilitet og bæreevne, og kartonråvaren giver god holdbarhed og barrierer egenskaber. Når du vælger kartonbakke til frugt og grønt går du således ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Du vælger samtidig et produkt, der har et langt mindre CO2 aftryk end plast og EPS.

 

Mød Emballagegruppen A/S til Scanpack på stand F00:09.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Emballagegruppen A/S

Englandsvej 12
7100 Vejle
Danmark
Emballagegruppen A/S

Send til en kollega

0.112