23948sdkhjf

Opnå besparelser og effektivisering med 100% elektriske produktionsmaskiner!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Boschert-Gizelis er igennem de sidste 50 år blevet anerkendt for effektive, stabile og altid konkurrencedygtige maskiner. De har derfor benyttet deres ekspertise og erfaring til, at udvikle en 100% elektrisk kantpresser og 100% elektrisk maskinsaks. 

Energiforbrug, ressourceforbrug, antal emner i timen og evnen til hurtig omstilling - dette er bare et par af de meget vigtige parametre, som alle gode produktionsmaskiner bør vurderes på.

For producenterne af maskinerne er det ligeledes afgørende, at have et konstant fokus på innovation indenfor de områder, som kan medføre besparelser og effektivisering for brugerne af maskinen.

Derfor har Boschert-Gizelis udviklet en 100% elektrisk kantpresser og en 100% elektrisk maskinsaks. Disse innovative maskiner baseres på 50 års hårdt tjent erfaring indenfor kantpres og pladeklipning med maskinsakse.

Boschert-Gizelis har altid haft en stort fokus på maskinens brugervenlighed, levetid og at holde service-behovet til et minimum. Og de 2 nye elektriske maskiner lever i særdeles høj grad op til disse områder - samtidig med at ressourceforbruget holdes nede!

Både den elektriske kantpresser (G-ElectroBend) og den elektrisk maskinsaks (G-ElectroCut) får verdenspremiere til EuroBlech-messen i Hannover d. 23. til 26. oktober. IP Maskiner er med hele vejen, og fremvisninger kan arrangeres - men uanmeldte besøg er også velkomne!

Kontakt IP Maskiner for yderligere information eller for arrangering af fremvisning til EuroBlech 2018 i Hannover!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.115