23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slagter Kirkeby går op i røg

Røgede produkter går som varmt brød hos Slagter Kirkeby i Skjern. Slagteren investerede i 2011 i sin første moderne røgovn - og der har været fart på lige siden.

Udløber
1. januar 2025

. I dag har butikken to af slagsen, hvor forretningen omsætter for ca. 2.5 mio kr. i røgede produkter alene.

Det hele startede tilbage i 2011, hvor slagteren valgte at udvide forretningen med 120 m2. Det var startskuddet på slagterens moderne røgeventyr, hvor de dengang havde én gammel røgovn og en ½ mand i pølsemageriet. I dag er situationen en anden, hvor pølsemageriet passes af to mand.

I forbindelse med butiksudvidelsen valgte Slagter Kirkeby at tage INGVALD med på råd. Det endte med, at slagteren investerede i en Mauting Compact røgovn - og det skulle senere vise sig, at én ikke var nok ...

Spegepølser hitter
“Vi ville give vores kunder muligheden for at købe de bedste røgede produkter”, sådan lyder udmeldingen fra slagtermester Michael, der var foregangsmand for røgprojektet.

Det hele startede med en idé, en god mavefornemmelse og én røgovn. Men efterspørgslen steg hurtigt; “vi kunne faktisk ikke følge med”, siger Michael. Det gjorde, at butikken investerede i endnu en røgovn. I dag er balancen mellem udbud og efterspørgsel perfekt.

Investeringerne har givet to fuldtidsstillinger i pølsemageriet. Målsætningen er at have fire mand, der ikke laver andet end røgede produkter.

Processen er strømlinet
Der var engang, hvor processen var tung og uhandy. Men sådan er det ikke længere. I dag er alt strømlinet takket være de to røgovne og et modningsrum. Det giver slagteren mulighed for at planlægge og producere store mængder af røgede produkter, som er ensartede, og hvor kvaliteten er i top.

Inspiration er afgørende
Udvikler man sig ikke, så afvikler man. Det betyder, at Slagter Kirkeby ofte tager på inspirationsture til Italien for at samle inspiration til butikkens egenproduktion. Det giver indsigt i, hvordan nogle af verdens bedste pølsemagere gør.

“Vi ønsker at blive bedre og dygtigere hele tiden. Vi tager derfor på “studieture” til Italien for at blive opdaterede på de nyeste trends, teknikker og metoder. Det er noget vores kunder nyder godt af”.

INGVALD har samarbejdet med Slagter Kirkeby siden 2011.

Det nuværende setup består af
To Mauting Compact røgovne
Modningsrum KMD8

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Send til en kollega

0.046