23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt og kraftfuld frekvensomformer i IP66- og IP65-kapsling

Schneider Electric udvider den intelligente Altivar Machine ATV320-serie med to stærke varianter, som forenkler og effektiviserer maskindesign til fx fødevareproduktion, medicinalindustri, landbrug og andre krævende miljøer

Det rigtige valg af frekvensomformer har afgørende betydning for maskinbyggernes forretning, og nu giver Schneider Electric OEM'erne to nye, stærke kort på hånden: Altivar Machine ATV320 i IP65- og IP66-indkapsling.

Dermed kan maskinbyggere nu også designe maskiner til de mest krævende miljøer med alle de fordele, den kompakte og kraftfulde Altivar Machine ATV320 tilbyder: Mindre behov for plads, avancerede funktioner, som forenkler maskindesignet, og færre omkostninger til kabling.

Med de nye varianter IP66 og IP65 med integreret afbryder på fronten omfatter Altivar Machine ATV320-sortimentet tre forskellige, fysiske størrelser: Kompakt, "book"-format til indbygning og nu også IP66/IP65.

IP66/IP65-udgaverne gør ATV320 oplagt til mange forskellige applikationer i miljøer med strenge krav til rengøring eller støvede eller fugtige omgivelser. For eksempel maskiner til fødevarefremstilling, medicinalindustrien og landbrug.

- Altivar Machine ATV320 er udviklet specielt til maskinbyggere og ideel til en lang række både enkle og avancerede applikationer hvor der er behov for højtydende omformere med et lille fodaftryk uden at gå på kompromis med ydelse og kvalitet , siger Keld Flindt, produktchef for frekvensomformere hos Schneider Electric Danmark.

Kontante fordele
Takket være den høje kapslingsklasse kan maskinbyggeren designe applikationen med ATV320 frekvensomformerne placeret tættere på selve motoren. Og det giver kontante fordele, forklarer Keld Flindt:

- Maskinbyggeren sparer både montagetid og motorkabler, som ofte udgør en væsentlig del af omkostningerne i maskindesign. Og hvis maskinbyggeren vælger udgaven med integreret afbryder, sparer han også omkostningerne til en EMC-tæt hovedafbryder.

Indbygget intelligens og sikkerhed
Generelt skiller Altivar 320-serien sig ud på adskillige punkter. Den indbyggede controller overflødiggør PLC'en i de helt enkle applikationer, og med de fem indbyggede sikkerhedsfunktioner sparer maskinbyggeren udgiften til eksterne sikkerhedsrelæer.

- Altivar Machine ATV320 giver markante fordele i form af et forenklet og mere effektivt maskindesign, kontante besparelser og kortere time-to-market, siger Keld Flindt.
Han tilføjer, at 320-serien også byder på unik motorkontrol, som er fuldt på højde med servoløsninger, hvad enten der er behov for asynkron kontrol eller PM-motorer med open-loop.

Altivar 320 frekvensomformere i IP65- eller IP66-kapsling fås i 1-faset og 3-faset udgave til effekter fra 0,18 til 7,5 kW.

Læs mere om ATV 320 her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.063