23948sdkhjf

Billigt kvalitets bølgepap fra ALBE Emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Køb billigt bølgepap i høj kvalitet på albeemballage.dk. Varerne er på lager og leveres ofte allerede (hver)dagen efter, ved bestilling tidligt på dagen.

Bølgepap i alle størrelser og forskellige kvaliteter

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af bølgepap. I vores sortiment finder du både grå, hvid og brun bølgepap i flere forskellige bredder lige fra 15 cm til ruller i en bredde på 200 cm.

Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du altid være sikker på at kunne finde lige præcis den type og den størrelse bølgepap, som  passer bedst til dit behov. Bestil inden kl. 14 og vær sikker på at få dine varer leveret dagen efter.

Vi har desuden flere rådigere som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige emballage-løsning, som både er god for dig og for miljøet. Vil du tage en uforpligtende snak, eller uar du spørgsmål, så kontakt os på tlf. 44 68 07 07. Vi ser frem til at høre frda dig.

Anvend bølgepap til indpakning og beskyttelse under forsendelse
Bølgepap er yderst velegnet som basis indpakning til en lang række af forskellige typer forsendelser, ønsker du at se mere om bølgepap, så klik ind på vores hjemmeside via linket her. Her kan du læse alt om bølgepap.

Vi gør hele Danmarks profil lidt grønnere
Når det handler om miljø og hvordan man kan spare på vores overforbrug af klodens ressourcer, er der mange faktorer der spiller ind. MiljøvenligPakning, vores projekt der har et par år på bagen, har valgt at sætte fokus på én af dem, nemlig den emballage vi anvender til indpakning og forsendelse af de pakker vi sender.

Miljøvenlig Pakning samler virksomheder der alle går op i at den emballage de anvender for det første er god til at beskytte varerne under transport og forsendelse, men som samtidig også går op i at emballagen er miljøvenlig.

Alle kan være med
Ønsker du at tilmelde din virksomhed MiljøvenligPakning og dermed være med til at gøre hele Danmarks profil lidt grønne? så klik dig ind på www.miljoevenlig-pakning.dk og gå til tilmeldingssiden. Det koster ikke noget at være med.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.116