23948sdkhjf

Innovativ emballagevirksomhed fremviser unikke produkter på FoodTech messen i Herning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Emballagegruppen A/S

Emballagegruppen A/S er totalleverandør af emballager og fremviser på FoodTech messen et bredt udvalg af kartonemballager, folier og etiketter. Besøg Emballagegruppen på stand M9800.

Emballagegruppen A/S er en af Nordeuropas mest alsidige emballagevirksomheder. Virksomheden består af kartonnage afdeling, der producerer emballager i karton samt tryksager. Virksomheden består også af en etiket- og folieafdeling, Dan Labels A/S, der producerer folier og etiketter til food og nonfood varer. Begge afdelinger ligger i Vejle. I 2013 investerede Emballagegruppen i en effektiv og innovativ maskinpark, og de har Nordeuropas eneste cold foil anlæg til produktion af premium emballage. samt Danmarks eneste bakke maskine, der producerer bæredygtige kartonbakker til fødevarer. I 2015 investerede Dan Labels i en folie trykmaskine til små og mellemstore oplag. Maskinen har lave startomkostninger, hvorfor den både kan køre flere jobs og varianter, samt kortere serier til en lavere pris en konkurrenterne.

Miljøvenlige kartonbakker til fødevareindustrien

Emballagegruppen er Danmarks eneste producent og udbyder af formpressede bæredygtige kartonbakker til fødevarer. Bakkerne er et bæredygtigt alternativ til f.eks. plast- og alubakker. Kartonbakkerne er gode til de virksomheder, der ønsker en bæredygtig fødevareemballage, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Kartonbakkerne består af ca. 90 % fornybare træfibre, og de kan genanvendes og er let nedbrydelig.

Bakkerne kan anvendes til en lang række fødevarer, og du kan bl.a. trykke på bakkerne, producere direkte i dem, spise fra dem, og så kan de fryses ned til -40°C og de kan både gå i mikroovn og konventionel ovn op til 220°C.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Emballagegruppen A/S

Englandsvej 12
7100 Vejle
Danmark
Emballagegruppen A/S

Send til en kollega

0.087