23948sdkhjf

RS Components informerer om "Big Step Challenge" på electronica 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Konkurrencer med flotte præmier på den største begivenhed inden for elektronik, som afholdes i München i november

Oktober 2018 – RS Components (RS) informerer om "Big Step Challenge", som præsenteres af arrangørerne på electronica 2018. 

Konkurrencen er udformet til at udnytte energien fra messens internationale publikum og handler i bund og grund om ”at gå, for at forene verden gennem teknologi". electronica tiltrækker besøgende fra mere end 80 lande, og de vil alle blive opfordret til at deltage. Den officielle electronica-app bruges til at tælle det samlede antal skridt for alle deltagere gennem messens 4 dage. 

Målet er at gå den distance, som svarer til den samlede afstand fra hvert lands hovedstad til messen i München. Det kræver 436.000.000 skridt at nå det ambitiøse mål. Når hver milepæl på 100.000.000 skridt er nået, donerer arrangørerne FIRST® LEGO® League-sæt til hjælpeorganisationer i hele Tyskland. Det betyder, at 6-16-årige, der ellers ikke ville have midlerne til det, kan være med i FIRST LEGO-ligaen. 

Ud over donationer af teknologi til ungdoms- og hjælpeorganisationer uddeler RS præmier til messedeltagerne. Bl.a. en Fender Stratocaster-elguitar til den person, der har gået flest skridt i løbet af ugen, og en Oura-ring, der er en meget præcis søvn- og aktivitetstracker, til dagens bedste på hver af de fire dage på electronica. Derudover kan alle besøgende, der når op over 10.000 skridt på én dag, besøge RS-standen i hal C5 på stand 147 og få en præmie på stedet. 

FIRST LEGO League er en global STEM-konkurrence, med 35.000 teams fra 90 lande. Ligaen udfordrer 6-16-årige til at løse virkelige problemer ved hjælp af en robot. Teams på op til 10 elever, som støttes af en voksen mentor, skal kunne fremvise færdigheder inden for robotteknologi, computerprogrammering, teamwork, forskning, problemløsning og kommunikation. 

"Spændende og sjove initiativer, som FIRST LEGO League, sætter fokus på de kreative aspekter ved vores fag. Samtidig er det en god måde at introducere børn til teknik på," siger Lindsley Ruth, CEO hos RS Components. "Big Step Challenge er blot endnu en måde, hvorpå vi kan inspirere unge til at uddanne sig inden for teknik." 

Vil du deltage, skal du downloade electronica-appen og tilmelde sig Big Step Challenge. electronica-appen kan downloades fra alle førende app stores: Søg på electronica 2018. 

 

Mød RS Components A/S til Electronica på stand Hal C5, stand 147.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.089