23948sdkhjf

Drikkevaredag i Thy

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Rammer du den ønskede smag? Driller det i produktionen? Hvad vil din målgruppe have? Er fermentering noget for dig - og har du styr på sikkerheden?

Har du et eller flere spørgsmål til arbejdet med drikkevarer, så vær med, når fødevareforskere fra
Københavns Universitet gæster Thy den 12. november 2018. 

Arrangementet er gratis og for alle, der har interesse i drikkevareproduktion.

Program

Kl. 10.00 - Kaffe og velkomst

Kl. 10.10 - 11.30 - Oplæg

KU FOOD
Lektor Nanna Viereck, Københavns Universitet

Sensorik og forbrugervidenskab i Future Consumer Lab: eksemplificeret i drikkevarestudier
Adjunkt Sandra Stolzenbach Wæhrens, KU FOOD

Fermenterede drikkevarer - Det er da helt sikkert... Eller er det?
Lektor Henrik Siegumfeldt, KU FOOD

Kl. 12.00 - Frokost

Kl. 12.45 - 14.00 - Individuelle vidensforløb
Vi finder løsninger til dine udfordringer. Hvis din udfordring passer til en anden forsker, sørger vi for at sætte jer i forbindelse efterfølgende.

Tilmeld dig til Tove Thoustrup på tt@vifu.net inden den 8. november 2018. 

Se hele invitationen her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Nupark 45, 2. sal
7500 Holstebro
Danmark
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Send til en kollega

0.124