23948sdkhjf

Berendsen-måtter holder skolegulve tørre og sikre for børnene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berendsen Textil Service A/S

På Billesborgskolen, er børnene glade og fødderne mudrede. For at den våde jord ikke skal komme med indendørs, har skolen fået Universal Cotton-måtter. Resultatet er synligt pænere gulve, som er både tørre og skridsikre for børnene.

Måtter holder sjap og mudder fra døren på Billesborgskolen
Billesborgskolen i Køge har til huse på en herregård med egen park og naturlegeplads, og dét stiller krav til skolens gulve – især i måneder med meget nedbør, hvor mere end 200 elever dagligt træder ind ad døren med mudrede og våde sko. Derfor har skolen fået en lejeaftale på Berendsens Universal Cotton-måtter, der kan absorbere ca. 2,5 liter vand per kvadratmeter. Kenneth Friis, der er pedel og lærer i håndværk og design på Billesborgskolen, fortæller:

”Med vores tidligere måtteløsning kunne vi ikke holde gulvene rene om efteråret og vinteren – de blev hurtigt våde og beskidte om morgenen, og dagen igennem blev skidtet bare flyttet rundt. Men da vi prøvede Berendsens måtter i en testperiode, viste det sig hurtigt at være en kæmpe succes. Bare dét, at vi går henover måtterne én gang, gør skoene så tørre, at de ikke sætter mærker på gulvet. Måtterne har en rigtig høj kvalitet og absorberingsevne, der holder gulvene pæne, mindsker vores behov for rengøring og sikrer, at børnene ikke glider på skolen i vådt vejr.”

 En serviceløsning, som altid bare fungerer
Hos Berendsen tages der hånd om at afhente, vaske og levere de rene måtter til Billesborgskolen. Hver 14. dag bliver skolens måtter udskiftet, så de altid ser præsentable ud og er klar til at absorbere alt det nye vand og snavs, der kommer ind ad dørene året rundt. Ifølge Kenneth Friis er det en serviceløsning, som lever fuldt op til aftalen:

”Jeg vil helt klart anbefale Berendsens måtteløsning til andre, fordi det ganske enkelt bare fungerer. Chaufføren kommer altid og skifter måtterne rettidigt – vi har aldrig oplevet en eneste fejl i vores måtteleveringer. Og når vi har behov for at tilpasse løsningen med f.eks. flere måtter, så skriver jeg bare til Berendsen, som sørger for, at chaufføren allerede har de nye måtter med til os ved næste levering. Så hvis jeg skulle give Berendsens service min bedømmelse, ville de få 5 ud af 5 stjerner.”

Måtteleveringer på klokkeslættet
Chaufføren Kim Rye Jørgensen har ansvar for, at Billesborgskolens måtter bliver udskiftet rettidigt, og han gør en stor indsats for, at alt kører efter planen.

”Selvom det ikke gør den store forskel for kunderne, om de får måtterne skiftet et kvarter før eller senere, så er jeg der altid på klokkeslættet. Og jeg tager hensyn til at udskifte måtterne på det tidspunkt, der passer kunderne bedst. På Billesborgskolen har de f.eks. opsat en nøgleboks, som jeg selv kan åbne med en kode, så jeg kan skifte måtterne om morgenen – før lærerne ankommer og åbner døren for alle børnene. Så kan jeg løse opgaven helt uden at forstyrre dem i hverdagen”, udtaler Kim Rye Jørgensen.

Fakta om Billesborgskolen

  • Billesborgskolen er en privat friskole i Køge, der er grundlagt i 1993
  • Skolen har ca. 210 elever og ca. 25 ansatte
  • Billesborgskolen har også en SFO/fritidsordning for eleverne

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berendsen Textil Service A/S

Tobaksvejen 22
2860 Søborg
Danmark
Berendsen Textil Service A/S

Send til en kollega

0.09