23948sdkhjf

Skanem Hobro - selvklæbende etiketter med FSSC 22000 fødevarecertificering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skanem Hobro A/S

Sikre etiketter til forbrugerne! Vi er stolte af, at være blandt de 18.000+ organisationer - repræsenteret i 140 lande - som har valgt FSSC 22000 standarden.

Skanem Hobro har siden starten af 2018 været certificeret i forhold til det omfattende Food Safety Management System FSSC 22000 (ISO22000). Certificeringen er et bevidst tilvalg til vores eksisterende ISO 9001:2015 certifikat.

Som en af de førende producenter inden for selvklæbende etiketter, laminater og folier til fødevare-, kosmetik- og legetøjsbranchen, er vi forpligtet til at overholde EU's regulativer og vore kunders krav.

Forskellige brancher sætter alle krav til emballagens komponenter, herunder også til etiketten, der skal dekorere emballagen. FSSC 22000 certificeringen er et supplerende værktøj til, at Skanem forbliver opdateret og i overensstemmelse med produkt-kravene.

At opfylde kunde- og markedskrav prioriteres højt i vores daglige forretning og er en naturlig del af vores virksomhedsstrategi, om at være den foretrukne leverandør af etiketløsninger og dekorationer til forskellige emballager.

Ifølge administrerende direktør, Jørgen Larsen, har certificeringen været en omfattende proces for hele arbejdspladsen, men det har været positivt hele vejen rundt og medarbejderne har støttet op om forandringerne. Det har generelt været et kompetenceløft for hele virksomheden og har styrket det allerede høje kvalitetsniveau.

"Implementeringen af fødevarestandarden FSSC 22000 har løftet vores virksomhed på mange måder. Især god fremstillingspraksis og læring af, hvordan man arbejder med HACCP teams, har betydet meget for Skanem Hobro”

FSSC 22000 certificeringen understøttes af vores ISO 9001 certificering og kombinationen af de to standarder, vil styrke og forbedre vores forretningsresultater.

Allerede nu kan vi se, at fødevarecertificeringen giver bonus med flere nye kunder i hus. Krav til sundhed, miljø, spildproblemer og fokus på menneskers helbred er stigende og derigennem også krav til valg af leverandører, der kan tilbyde materialer og komponenter, som er i overensstemmelse med kravene.

Vi er stolte over, at være blandt de 18.000+ organisationer -  repræsenteret i 140 lande - der også har valgt FSSC 22000 standarden.

Skal du bruge selvklæbende etiketter eller linerless - kontakt en af vores konsulenter - Klik her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skanem Hobro A/S

Sjællandsvej 7
9500 Hobro
Danmark
Skanem Hobro A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.046