23948sdkhjf

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Boschert-Gizelis er et stærkt partnerskab indgået imellem tyske Boschert og græske Gizelis. De har hver deres ekspertiseområde, men mødes i midten med deres kernekompetencer indenfor kantpressere og pladesakse.

Både Boschert og Gizelis er traditionsrige virksomheder, som igennem mange år er blevet anerkendt for deres fremragende maskiner indenfor mange produktionsområder. 

En virksomhed som Boschert har den fordel, at det altid er forbundet med positive brandmæssige værdier, at være en tysk producent. Tyske brands er forbundet med effektivitet, solidt arbejde og ingeniører i verdensklasse. 

Derimod har græske virksomheder siden den nationale statsbankerot været udsat for latterliggørelse og fordomme - selvom de græske produktionsvirksomheder på ingen måde er skyld i skødesløse politikeres dårlige beslutninger.

Græsk-produceret er ikke en skidt ting - derimod er græsk arbejdskraft forbundet med høj arbejdsmoral, kontinuerlig innovation og fokus på kvaliteten. Og da græske producenter anerkender fuldt, at de er udsat for stereotype forestillinger, reagerer de ved, at arbejde endnu hårdere og levere konstant forbedrede resultater. 

Igennem en livstid har både Boschert og Gizeliz, og nu Boschert-Gizelis, produceret og installeret kvalitetsmaskiner til både større og mindre produktionsvirksomheder - og det bliver naturligvis bemærket og anerkendt. Derfor modtog Boschert-Gizelis "Diamonds of Greek Economy"-hæderen, for deres sublime økonomiske resultater, konstante fokus på udvikling og evnen til at udvide virksomheden og skabe nye arbejdspladser. 

Hos IP Maskiner er vi stolte af, at repræsentere producenter som ikke kun går op i kroner, ører og profit - men også har høj moral, et godt værdisæt og ønsker at udvikle samfundet omkring sig. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.086