23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drypoint adsorptionstørrere

Med DRYPOINT AC tilbyder vi kold-regenererende og med EVERDRY varme-regenererende adsorptionstørrere.

Begge serier passer til høje kvalitetskrav, hvor der skal opnås dugpunkt ved lavt tryk eller ved meget høje flowhastigheder.

Kold-regenererede adsorptionstørrere DRYPOINT® AC
Pålidelig tørring - selv under højt tryk: Når betingelserne er ugunstige, og luftflowet er højere, er kravene til konstruktion af en trykluft-tørre også højere. Vores koldregenererede adsorptionstørrer er særligt robuste og holdbare på grund af dets komponenter af høj kvalitet. De fjerner fugtigheden fra trykluften på en effektiv og sikker måde ved at anvende et tørremiddel. En lille del af den tørrede trykluft implementeres efterfølgende til regenerering. Tab af trykluft holdes derfor konsekvent lavt, og driftsomkostningerne reduceres væsentligt.

Varme-regenererede adsorptionstørrere EVERDRY®
EVERDRY serien tilbyder standardiserede systemkoncepter med en bred vifte af mulige varianter som en varmegenererende adsorptionstørrer til trykluft. De meget komplekse opgaver, der er involveret i lufttørring af større luftstrømme, kan derfor løses særligt økonomisk. Kundespecifikke krav kan opfyldes med individuelle løsninger.

I samarbejde med Beko Technologies udvikler vi komplette koncepter, der er skræddersyet til kundens behov.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også møde os på FoodTech, stand M9662, så kig forbi til en snak om sikker trykluft. Eller du kan benytte nedenstående link for at se hvordan man kan opnå ren trykluft til blandt andet fødevareindustrien.

Se løsninger fra Beko her

 

 

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047