23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Process Engineering A/S kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Vi er rigtig glade og stolte i dag! En flot placering og anerkendelse fra Danmarks Bedste Arbejdspladser

Process Engineering A/S kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Danmarks Bedste Arbejdspladser blev kåret i går aftes ved en stor gallamiddag i Cirkusbygningen. Det er det første år Process Engineering A/S deltager og har lagt ud med en flot 30-plads samlet for mellemstore virksomheder (ml. 59 – 499 medarbejdere).

”Vi er rigtig glade og stolte i dag! En flot placering og anerkendelse fra Danmarks Bedste Arbejdspladser. Placeringen kan udelukkende tilskrives vores medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt fagligt for, at tilfredsstille vores kunder. Arbejdsglæde er vigtig for os, så det betyder utrolig meget, at så mange af vores medarbejdere mener, at Process Engineering A/S er et godt sted at være’’, udtaler Poul B. Jakobsen, direktør.  

Et par citater fra medarbejdere om hvorfor PE er en god arbejdsplads:

Ledelsen gør meget ud af at skabe en god, innovativ arbejdsplads, hvor tillid og fællesskab er nøgleord. Vi medarbejdere bliver involveret i projekterne på en sådan måde, at vi får ejerskab af projekterne.

Der er stort fokus på vidensdeling og sparring. Man får følelsen af, at der altid er en, der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Slutteligt, så er der masse af faglig stolthed, og folk er stolte over at være hos PE.

Process Engineering A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed der har fokus på processiden og den mekaniske side af procesindustrien. Som rådgivende virksomhed består vores vigtigste ressource af vores medarbejdere og den viden og service de leverer til vores kunder.

For yderligere information er I meget velkommen til at kontakte:

Direktør, Poul B. Jakobsen på telefon 2424 1183

 Process Engineering A/S

LinkedIn

 

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Send til en kollega

0.078