23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidsplaner: Vi skal erobre mejeribranchen

Dansk Smede- & Maskinteknik A/S i Rødding satser på at indtage fødevareindustrien.

De 45 ansatte hos DSM A/S i Rødding kommer i fremtiden i stigende grad til at producere og levere maskiner og produkter til fødevarebranchen. Især ostemejerier er i kikkerten, og her ser fabrikschef Allan Axelsen en god vækstmulighed. Det kunne han fortælle Vejen Kommunes borgmester Egon Fræhr og kommunaldirektør Ole Slot om, da de to var på virksomhedsbesøg.

- Vi vil gerne have meget mere fokus på fødevareproduktion. Det er et spændende område, hvor der er gode muligheder, og lige nu er der et hul i branchen lige der, så vi håber på, at vi kan gå den vej, konstaterer Allan Axelsen.

DSM A/S laver maskiner i blandt andet rustfri stål. Ikke store robotstyrede enheder, men som regel maskiner, der kan betjenes af en enkelt mand eller to. Kunderne findes som nævnt i fødevareindustrien, men de leverer også til offshore-branchen, spildevandsanlæg og mange andre områder.

- Vi har mange dygtige folk ansat, og det er da også planen, at vi hele tiden skal vækste. Vores fokus på fødevarebranchen kaster nogle spændende projekter af sig, fastslår fabrikschefen.

Borgmester Egon Fræhr kunne bekræfte, at virksomhedens satsning ligger godt i tråd med Vejen Kommunes strategi om at profilere sig som en kommune, der satser på fødevarer og landbrug.

DSM A/S oplever både fordele og ulemper med sin placering i Rødding.

- Vi ligger et sted, hvor vi har mulighed for at vækste, så det er fint. Vi kan udbygge, hvis der bliver behov for det. Til gengæld har vi lidt svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, rustfri smede er efterspurgte, konstaterer Allan Axelsen.

Fakta:
Dansk Smede- & Maskinteknik A/S har eksisteret i mere end 25 år, og er med årene vokset. I dag er der 45 medarbejdere på adressen i Rødding. Virksomheden er en selvstændig afdeling af Grindsted-virksomheden Agrometer a/s

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29189838
P nummer: 1003333285

Send til en kollega

0.031