23948sdkhjf

Presset Daloon skærer ind til benet

Daloon afskediger i Danmark og England og dikterer lønnedgang for de tilbageværende.
Den fortsatte lavkonjunktur i Daloons hovedmarkeder og det deraf følgende pres på både priser og mængder i dagligvarehandelen i Vesteuropa har resulteret i et utilfredsstillende resultat for Daloon i 2012.

Markedssituationen i 2013 er fortsat ekstremt presset, så virksomheden har følt sig nødsaget til at foretage nogle drastiske indgreb på sine to fabrikker i henholdsvis Danmark og England.

Derfor afskediger fødevareproducenten en række danske medarbejdere og alle øvrige timelønnede og funktionærer, inklusiv ledelsen, vil blive bedt om at gå ned i løn.

- Som ejer af Daloon berører det mig dybt, at vores gode og velrenommerede virksomhed er blevet så presset af markedsforholdene i Europa. Vi er desværre nødt til at afskedige en række gode og loyale medarbejdere her og nu i både Danmark og England, fortæller Daloons administrerende direktør Hemming Van.

Der foretages desuden yderligere besparelser, hvor det er muligt.

- For at undgå yderligere afskedigelser har vi i dag også bedt alle øvrige medarbejdere samt ledelsen om at gå ned i løn. Hvis alle accepterer, vil Daloon have genvundet megen konkurrencekraft, og det er nødvendigt for, at vi kan udvikle os og skabe vækst i Daloon igen, fortsætter Daloon-direktøren.

Daloon foretager ligeledes afskedigelser på sin fabrik i england. Man tager her afsked med 8 funktionærer kombineret med andre besparelser.

Ifølge Daloon vil virksomheden fortsat arbejde med en tilpasning af sit produktsortiment til aktuelle kunde- og forbrugerbehov.

Man satser i øvrigt på på at introducere nye produkter på alle hovedmarkeder i år, hvilket giver håb om at styrke afsætningen og bringe Daloon tilbage på vækstsporet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094