23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AgroTech A/S
Anette Gravgaard er blevet ansat som projektleder i Center for Fødevareinnovation hos AgroTech A/S.

AgroTech er et Godkendt Teknologisk Serviceinstitut, der tilbyder forskningsbaseret rådgivning og teknologiske serviceydelser.

Coop a.m.b.a
Torben Larsen, Ole Juel Jakobsen og Kim Bruhn er indtrådt i bestyrelsen hos Coop. Samtidig er Stig Kjærgaard Jakobsen udtrådt.

Coop er en dagligvarevirksomhed, der er ejet af mere end en million medlemmer. Coop har både en professionel bestyrelse, der kun arbejder med forretningen, og en bestyrelse, der består af Coop-medlemmer, som både arbejder med forretning og forening. Den sidstnævnte hedder i vedtægterne Coop a.m.b.a’s bestyrelse.

Danæg a.m.b.a
Thomas Johan Elias Björkqvist og Vagn Lars Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Danæg a.m.b.a i stedet for Per-Arne Lööf, Peter Møller Jensen og Peter Lauritzen (kilde: BIQ.dk).

Danæg-koncernen består i Danmark af et æggepakkeri, Danæg A/S, i Christiansfeld syd for Kolding, og en produktionsvirksomhed, Danæg Products A/S, i Roskilde.

DTU
Sigrun Hjelmquist er blevet udpeget som medlem af bestyrelsen hos DTU frem til 31. december 2016. Sigrun Hjelmquist er i dag partner i konsulentvirksomheden Facesso AB, og har tidligere haft topledelsesstillinger indenfor IT og Telekommunikation.

Samtidig er Lars Dyreborg Christoffersen blevet ansat som ny direktør for Center for Diplomingeniøruddannelse på DTU Ballerup Campus med virkning fra 1. juni 2013.

Landbrug & Fødevarer
Lars Daugaard er blevet ansats som CFO/økonomidirektør hos Landbrug & Fødevarer (kilde: Jyllands-Posten).

Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder.

Løgismose A/S
Steen Aalund Olsen er indtrådt i bestyrelsen hos Løgismose A/S i stedet for Christian Grønlykke og Jeppe Andreas Grønlykke. Samtidig er Peter Eriksen Jensen tiltrådt som direktør i stedet for Jeppe Andreas Grønlykke (kilde: BIQ.dk).

Familiefællesskabet Løgismose driver Falsled Kro, Restaurant Kong Hans Kælder, tre luksus fødevarebutikker i København, Løgismose Udvalgt i samarbejde med Dansk Supermarked og Løgimose Mejeri.

R. Færch Plast A/S
Lone Færch er indtrådt i bestyrelsen hos R. Færch Plast A/S i stedet for Villy Rasmussen (kilde: BIQ.dk).

Færch Plast leverer emballage til fødevareindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125