23948sdkhjf

Nu vil ond tvilling skabe et nyt imperium

Den danske ejer af det amerikanske New York-bryggeri Evil Twin, Jeppe Jarnit-Bjergsø, vil nu skabe et nyt ølimperium, denne gang i Californien.

Det skriver Børsen, som fortæller, at Jeppe Jarnit-Bjergsø sammen med lokale ejendomsinvestorer vil åbne op til syv barer, restaurant og bryggeri med base lige nord for Los Angeles.

- Jeg mener stadig, jeg har prøvet efterhånden alt inden for øl. Evil Twin er kendt for at være nogle af de mest eksperimenterende i verden. Vi har lavet øl med for eksempel gulerødder og avocado. Men enkelthed er også en dyd, og det er faktisk ikke nemt at gøre det simple ordentligt. Det virker til, at ølverdenen og restaurationsbranchen går i retning af at perfektionere det simple. Se for eksempel Noma, der har lavet Popl og vil lave den bedste burger. Nu starter vi lidt forfra og vil perfektionere det simple, siger han til Børsen.

Målet er, at bryggeriet i Californien skal kunne producere omkring to millioner liter øl om året. Prisen for at etablere bryggeri, tap rooms og restaurant vil ifølge Jeppe Jarnit-Bjergsø formentlig blive et sted mellem 10 og 20 millioner sollars.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kantinespecialist skal mætte 1.000 ansatte på to hospitaler
Orkla tjente 20 millioner og satser nu på markeder med stort potentiale
14 fynske bagere er gået sammen om kæmpestort brunsvigerprojekt
Ulovlig læskedrik er gjort lovlig og bliver nu bredt ud i hele landet
Chokolademandler kaldt retur efter insektfund
Nu bliver mælken igen billigere
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093