23948sdkhjf

Kok nummer tre er på plads: Convenience-trenden har ramt Slagter Munch

Men "vi skal ikke lige pludselig til at være en salatbar, det lover jeg", fastslår den daglige leder
Ansættelsen af en ny kok siger rigtig meget om udviklingen hos Slagter Munch i Skagen.

Efter at have levet af at sælge kød i mere end 100 år har en af landets mest kendte slagtervirksomheder erkendt, at tiderne er skiftet, og at grønne convenience-vinde også blæser ind over det øverste af Nordjylland.

Der er nu flere planter og færdigretter i sor...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093