23948sdkhjf

Emballagefirma har succes med at lade medarbejderne bestemme det hele selv

Stok Emballage, der med hovedkontor i Langeskov på Fyn laver store mængder fødevareemballage i plastik og pap, har stor succes med at have sat sine medarbejdere fri.

Det skriver fyens.dk.

De knap100 ansatte kan helt frit vælge, om de vil møde på arbejdspladsen eller arbejde hjemme, og ledelsen blander sig ikke i, hvordan de udfører deres arbejde.

- Det giver store fordele, og derfor skal ledelsen ikke blive grådig og nøjeregnende. Hvis folk vil købe ind klokken 10.30 eller sætte en vask over klokken ni, går det ikke ud over firmaet, siger direktør Martin Frederiksen til fyens.dk.

Han oplyser, at t 15 procent af medarbejderne aldrig kommer på kontoret, 15 procent er der hver dag, og 70 procent skifter mellem hjem og kontor.  Alt i alt betyder det ifølge direktøren, at "vi er blevet vanvittigt meget mere effektive. Vi får næsten dobbelt så meget igennem det samme system".

Stok Emballage har siden 2019 mere end fordoblet salget, mens overskuddet er mere end tredoblet. I 2022 var der således et rekordoverskud på 80 millioner kroner før skat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094