23948sdkhjf

Danish Crown-medarbejder er død efter arbejdsulykke

En 44-årig medarbejder på Danish Crowns slagteri i Blans er afgået ved døden, efter at han tirsdag i sidste uge ved 5.30-tiden blev svært kvæstet ved en arbejdsulykke på slagteriet.

Det skriver JydskeVestkysten.

Manden kom i klemme i en såkaldt kassevasker, da han var i færd med at rense denne. Han blev fløjet til Odense Universitets Hospital, hvor hans liv altså ikke stod til at redde.

Ulykken har ifølge mediet fået Arbejdstilsynet til at udstede et strakspåbud til Danish Crown om at sikre, at kassevaskeren skal tages ud af drift, indtil fejlen eller skaderne på kassevaskeren er udbedret.

- Det er dybt, dybt tragisk at en af vores medarbejdere har mistet livet under sit arbejde på slagteriet i Blans. Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den helt præcise årsag og komme helt til bunds i, hvordan den her ulykke kunne ske. Myndighederne er på sagen, og samtidig har vi selv sat et arbejde i gang, både internt, men også sammen med den leverandør, der har leveret maskinen, så vi kan sikre os bedst muligt mod en lignende ulykke i fremtiden, siger Danish Crown-pressechef Jens Hansen til JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08