23948sdkhjf

Det sker: Fremtidens fokus i FoodNetwork

FoodNetwork afholder dialogdag for virksomheder, vidensinstitutioner og andre aktører med henblik på at fastlægge rammerne for de kommende års arbejde i forhold til at fremme innovation og udvikling i den danske fødevarebranche.
FoodNetwork er et innovationsnetværk, der skal styrke forskning, udvikling og innovation i fødevarebranchen – blandt andet ved at fremme brobygning og videndeling mellem virksomheder og videninstitutioner. FoodNetwork er finansieret af Rådet for Teknologi og Innovation (RTI).

Den 25. juni 2013 inviteres både virksomheder, vidensinstitutioner og andre aktører til en dialogdag, hvor fremtiden er på dagsordenen og hvor samarbejdet mellem de forskellige aktører fastlægges.

Dagen vil være bygget op med korte indlæg om vores fælles udfordringer og med intensive workshops, hvor der arbejdes med forslag til konkrete aktiviteter og FoodNetworks strategi, fokus og organisering drøftes.

Ved at deltage er du med til at sikre, at netværkets aktiviteter får størst mulig betydning for virksomhederne i fødevarebranchen

Du kan læse mere om FoodNetwork på www.foodnetwork.dk.

Læs mere om arrangement og vilkår for tilmelding her (åbner i PDF)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094