23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ginproducent går nye veje

Kerneproduktet er stadig gin, men Bornholm Distillery er i fuld gang med at udvikle andre former for spiritus. Det skyldes, at gin ikke er så god en forretning, som det har været, ifølge Thomas Haderup, partner i det bornholmske destilleri.

For ham at se er markedet for gin svært. Dels fordi mange provinsbyer i dag har et par destillerier, dels fordi gin ikke er så populær, som den var for få år siden. Det har sat gang i en udvikling hos Bornholm Distillery, som næste år indleder en fremstilling af whisky, oplyser Thomas Haderup til Bornholms Tidende.

Desuden producerer virksomheder drikkevarer i samarbejde med andre aktører. Heriblandt en kaffelikør, der laves sammen med Buchwalds Kafferisteri, og en taffelakvavit, som produceres i et parløb den bornholmske specialbutik Gaarden.

Endvidere har Bornholm Distillery indgået en kontrakt med en kæde, som sætter virksomhedens produkter på hylderne i efteråret. Thomas Haderup ønsker endnu ikke at sætte navn på kæden.

Bornholm Distillery blev grundlagt af Martin Kofoed i 2017. Tre år senere blev Thomas Haderup partner i virksomheden, der har to medarbejdere.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063