23948sdkhjf

Ginproducent går nye veje

Kerneproduktet er stadig gin, men Bornholm Distillery er i fuld gang med at udvikle andre former for spiritus. Det skyldes, at gin ikke er så god en forretning, som det har været, ifølge Thomas Haderup, partner i det bornholmske destilleri.

For ham at se er markedet for gin svært. Dels fordi mange provinsbyer i dag har et par destillerier, dels fordi gin ikke er så populær, som den var for få år siden. Det har sat gang i en udvikling hos Bornholm Distillery, som næste år indleder en fremstilling af whisky, oplyser Thomas Haderup til Bornholms Tidende.

Desuden producerer virksomheder drikkevarer i samarbejde med andre aktører. Heriblandt en kaffelikør, der laves sammen med Buchwalds Kafferisteri, og en taffelakvavit, som produceres i et parløb den bornholmske specialbutik Gaarden.

Endvidere har Bornholm Distillery indgået en kontrakt med en kæde, som sætter virksomhedens produkter på hylderne i efteråret. Thomas Haderup ønsker endnu ikke at sætte navn på kæden.

Bornholm Distillery blev grundlagt af Martin Kofoed i 2017. Tre år senere blev Thomas Haderup partner i virksomheden, der har to medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109