23948sdkhjf

Mejerier har fået øjnene op for fynsk producents særlige teknik

Efterspørgslen på specialdesignede overfladebehandlinger er i høj vækst i fødevarebranchen.

I de seneste 10 år har fynske Jakob Albertsen Komposit A/S fået adskillige fødevareproducenter i kundeporteføljen, heriblandt Arla-mejerierne HOCO, Holstebro Mejeri, Arinco, Rødkærsbro Mejeri og fællesrenserianlægget i Nørre Vium.

Det skriver Mælkeritidende.

Gulve, beton, pumper, ventiler og stålrør bliver udsat for slid, korrosion og kemisk belastning, og den keramiske coating, der er godkendt til alle former for fødevarekontakt, hjælper eksempelvis mejerierne i stor stil, fortæller direktør og medejer Morten Fich-Olsen til mediet.

-Vi arbejder tæt sammen med produktionsledelsen hos vores kunder og sikrer i fællesskab, at produktionen i vid udstrækning kan opretholdes, mens vi udfører arbejdet. Vi arbejder også under drift og har coatings, som kan påføres i våde miljøer, hvilket er helt unikt, siger han i en pressemeddelelse ifølge Mælkeritidende.

Den fynske specialist havde i virksomhedens første år efter etableringen i 2006 fokus på tunge industrier som værfter, vindmøller, kraftværker og offshore, men har gradvist fået flere og flere kunder i fødevarebranchen.

Jakob Albertsen har hovedsæde og produktion i Svendborg og Ferritslev på Fyn. Virksomheden har i alt 30 medarbejdere og havde i 2022 et overskud på godt1,1 million kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093