23948sdkhjf

1.100 slagteriarbejderes kantine afsløret i at have dårlig fødevaresikkerhed

Danish Crown gør på sin hjemmeside et stort nummer ud af, at der bliver ført grundig kontrol med fødevaresikkerheden på svineslagteriet i Blans, når over 60.000 grise hver uge bliver slagtet. Men i de cirka 1.100 medarbejderes kantine har der været problemer

Det skriver JydskeVestkysten.

Fødevarestyrelsens kontrollanter konstaterede ved et besøg 10. august, at rengøringen ikke var i orden - blandt andet var der spindelvæv, gamle fødevarerester og formodet skimmel i køkkenområdet, og 47 ud af 67 ”rene” tallerkner havde fødevarerester på over- og underside. Desuden afslørede besøget, at der på en åben køler i kantinen lå 27 sandwich, som ikke var kolde nok.

Kantinen er drevet af virksomheden Serwiz, hvis direktør, Christian Villadsen Lunner, JydskeVestkysten forgæves har forsøgt at få en kommentar fra. Ifølge kontrolrapporten har virksomheden erkendt den mangelfulde rengøring og forklaret, at der var mangel på hænder.

Kontrolbesøget udløste en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078