I en lille baggård i Aarhus begyndte i september 1993 et dansk forretningseventyr.
Dengang fandtes der ingen is uden tilsat sukker, men på grund af stor efterspørgsel udviklede isproducenten Easis sådan et produkt.
Tre årtier senere har den danske fødeleverandør forvandlet sig fra lokal isproducent til selverklæret europæisk markedsleder fo...
Easis-direktør vil være tilfreds, hvis hans virksomhed forsvinder

Markedet for sukkerfri fødevarer er i eksplosiv vækst, og det kan få konsekvenser for Easis' position som europæisk markedsleder, vurderer direktør i Easis, Thomas Møberg. PR-foto: Anita Graversen/Easis GRAVERSEN ANITA
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer