Mens CO2-afgift truer landmændenes økonomi, og deres kød får klima-skældud, har de samme landmænd indledt en bæredygtig offensiv. De vil have plads på middagsbordet, i takt med at flere og flere danske hjem holder kødfrie dage.
Aktionen styres fra Hadsund, hvor landets største æggepakkeri, det landmandsejede Dava Foods, har mobiliseret et helt nyt...
Nordjysk fødevaregigant har store kødfri planer

- Vi skal alle spise mindre kød af hensyn til klimaet, siger Ivan Noes, administrerende direktør i Dava Foods i Hadsund. Han står med plantebaserede klumper, som erstatter kødet i nogle af Davas retter. Foto: Lars Pauli
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer