Mens CO2-afgift truer landmændenes økonomi, og deres kød får klima-skældud, har de samme landmænd indledt en bæredygtig offensiv. De vil have plads på middagsbordet, i takt med at flere og flere danske hjem holder kødfrie dage.
Aktionen styres fra Hadsund, hvor landets største æggepakkeri, det landmandsejede Dava Foods, har mobiliseret et helt nyt...
Nordjysk fødevaregigant har store kødfri planer
- Vi skal alle spise mindre kød af hensyn til klimaet, siger Ivan Noes, administrerende direktør i Dava Foods i Hadsund. Han står med plantebaserede klumper, som erstatter kødet i nogle af Davas retter. Foto: Lars Pauli
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement