23948sdkhjf

Slagter Norlyk straffet for at sløse med kontroller

Mangelfuld kontrol af virksomhedens produkter har udløst en bøde på 22.500 kroner fra Fødevarestyrelsen til Slagter Norlyk i Grindsted.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad, som nævner, at styrelsen ved et kontrolbesøg konstaterede, at der i en periode ikke er blevet udtaget alle de lovpligtige prøver.

Til mediet fortæller Ulla Møller, der sammen med sin mand, Lars Møller, ejer Slagter Norlyk, at der er tale om en menneskelig fejl. Hun peger på, at der bliver udtaget rigtig mange prøver hver dag, men at nogle af dem altså ikke er blevet udført.

- Man kan ikke argumentere imod, at vi skulle have gjort det, når reglerne er, som de er. Det svarer til at opponere mod en fartbøde, hvis man har kørt for stærkt. Men når man har med mennesker at gøre, kan der ske fejl, og jeg er bare glad for, at det ikke har fået nogle konsekvenser for kunderne, siger hun med henvisning til, at ingen varer er kaldt retur.

Slagter Norlyk har cirka 40 ansatte. Ud over at have eget pølsemageri producerer virksomheden store mængder hakket oksekød og et utal af færdigretter til detailkæder og cateringbranchen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078