23948sdkhjf

To nicheproducenter er gået konkurs

Det er slut med Ration-snackbarer med lavt indhold af sukker fra virksomheden Feel Good Company i Værløse. Det syv år gamle firma blev registreret konkurs den 13. september, ifølge CVR-registeret.

Feel Good Company havde underskud på bundlinjen hvert år i sin levetid og kun et år med positiv egenkapital.

I selskabets 2022-rapport tales der om ”Væsentlig usikkerhed om fortsat drift” og ”kortfristede gældsforpligtelser, som overstiger omsætningsaktiverne med 2,3 gange.”

Gælden stammede, ifølge 2022-regnskabet, blandt andet fra lån fra Vækstfonden og staten under coronapandemien, der førte et resultat på minus 1,5 millioner kroner sidste år.

Som kurator er udpeget advokat Anders Ørskov Melballe.

Ciderproducenten Decideret Cider er også gået konkurs, ifølge cvr.dk. Selskabet base i Nordhavn i København er under konkursbehandling efter begæring den 5. september.

Det fem år gamle selskab producerede cider på dansk frugt som æbler, pærer, blommer og kirsebær. I 2021 fik Decideret Cider sit første overskud på 0,2 mio. kr., mens sidste år førte til et minus på underskud på 0,2 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på 0,5 mio. kr.

I årsrapporten for 2022 skrev selskabets revisor, Beierholm, at ”Selskabets økonomiske situation indikerer usikkerhed om selskabets fortsatte drift.”

Advokat Kristian Gustav Andersson er udpeget som kurator.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094